Ett sånt liv!

Gud så mycket saker som händer runt mig just nu. April har varit full av trevligheter, Barcelona med jobbet, 5 stjärnigt hotell, läckra restauranger, sommardrinkar, härliga kollegor och kanske viktigast av allt – en härlig försmak av sol och värme, som jag längtat (ensam om det va?!). Sen följde min kära svägerskas 40-års fest – hoho vilken fest det var. En lokal vid havet där solen speglade från havet in i matsalen och där alla var elegant klädda och festladdade till tusen. En bonus (guldbonus) var att mina favvosyster och hennes finfina familj kom och hälsade på för att kunna vara med på festen. Ååååh vad långt det är till Köpenhamn ibland!!

Förra helgen var resan som jag väntat på -tjejerna till New York. Jag får pirr i magen när jag säger det – TJEJRESA TILL NEW YORK! Ja, det var så bra som det låter. Shopping, kultur, gå, gå ,gå äta gott, gå på Broadwaymusikal, snacka med smågalna amerikaner, äta rå kyckling (nej, det var inte medvetet) party och fniss och skoj. Aaaaah, härliga vänner, härlig stad! Åker troligtvis tillbaka om inte allt för länge!

Nu blir det fullt fokus på andra lite lightare saker såsom 120 km/h på jobbet, en trädgård som skriker efter kärlek och omsorg, en mini som blivit huligan, en stor tjej som inte vill göra något på egen hand, ett bröllop som ska planeras (japp, i augusti bli jag hederlig kvinna och våra bastarder blir äktingar) men närmast en kusinträff som ska äga rum hos oss som kräver ett minst sagt STORT grepp om källaren där vi ska husera några släktingar i några dagar. Lattjo!

Japp, ett långt inlägg i försök att uppdatera er och mig själv på vad som händer!

Nu fortsätter fredagen med ett glas rött i soffan – mumsisch!

20130426-211247.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s