En ny familjemedlem

Alltså, det är ju inget barn jag annonserar om utan om vår nya kaffemaskin Mr Tassimo. Jag beställde den hos Buzzador för säkert 6veckor sen och har varit galet sugen på Tassimokaffe sedan dess. Efter en massa förseningar kom den äntligen hem till oss idag. Vi fick inte bara en maskin utan även en shitload med kapslar – bland annat varm och fluffig chokladdryck från Marabou – perfekt inför beach 2012!

Nu ska vi i alla fall provsmaka och gotta oss med ChaiLatte, cappuccinos, machiatos, espressos och så oändligt vidare. Rapport kommer!

Idag har vi, tillsammans med 95% av göteborgarna besökt IKEA – vi var väldigt effektiva i vår shopping och tog bara dubbelt så många saker som vi hade på listan. Det är framgång i våra mått mätt och nu kan vi inreda det sista i vårt nya badrum – älskar’t!

Nu håller kroppen på att smälta samman med soffan, vi hade en fullkomligt härlig middag igår med våra gamla neighbourinos där jag och mamman i familjen var värdar. Lime- och chilimarinerade scampi till förrätt, oxfilé med whiskysås och Pommes Duchesse till huvudrätt och till efterrätt – håll i er nu – tarteletter med tobleronekräm och färska hallon. Om det var gott – åh jäss!

bildkavalkad

Älskade kaffe
Älskade unge
Älskade unge
Älskade unge
Älskade ungar
Älskade toka
Älskade mat!
Nybakade tarteletter

Mmmmmm

Nu blir det utsvängda byxor och mustascher i Starsky and Hutch!

Guten nacht

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s