Tjejkväll

Ikväll har jag varit på tjejkväll – det var jag, en fyraåring och en femåring. Vi började med att gå på bio där tjejerna fick plocka en egen helig godispåse och välja dricka. Redan där var dom i himlen. Sen gick vi runt på Bergakundens stora foajé där barnen ooo:ade åt allt – ALLT! Inne i salongen buade barnen åt reklamen (tills jag förklarade vänligt men bestämt att reklam är bra och gör att mamma har ett jobb att gå till) och äntligen efter 1000 år (eller var det fem minuter?) släcktes lamporna och det bekanta dö,dö,dö,dö,dö,dö,dööööööö, alltså SFs paradlåt, dånade från högtalarna.

Bion var helt ok, Piraterna. Jag roades mest av tjejernas skratt och inlevelseförmåga än av själva filmen men det gjorde inget.

Efter bion var det dags för det obligatoriska snabbmatsstället där dom knappt orkade äta något utan lekte med sin nya leksak. aaaah lyckliga barn…

ett axplock av loppisinköpen.stor lavendelpåse till doftpåsar och något väldigt slitet som längtar efter lite ompyssling.

Nu tar vi fredag!

Annonser

1 thought on “Tjejkväll

  1. Kul att bion var uppskattad 🙂

    Hur hinner du med 3 saker per dag!? Jag hann med dig idag 😘 sen blev det inte så mkt mer … hade ambitionen att hinna börja måla trappan, men eftersom det var öppna förskola här hemma i em (T hade granntjejerna här) så hann vi bara med målartvätt på halva.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s