Antiklimax

Som vi hade laddat för fredagens första bad i vårt nya badrum i vårt nya badkar. Jag höll mig hemifrån hela dagen för att hantverkarna skulle få lite utrymme att jobba utan att ha mig oooooo-andes och guuuuuuud sååååå fiiiiiiint-ades varje kvart. Halv fyra, alltså fem minuter innan dom brukar städa undan för att vara ur huset inte senare än 16:00:00:00 ringer Luigi (fast han heter Tony men är så ruskigt lik Super Marios brorsa att han ofrivilligt har döpts om till Luigi med muschen) och säger att han inte hinner fixa badrummet förrän i i nästa vecka. Gaaaah vad segt. Visserligen är det ju bara några dagars källarduschande till men ändå, har man sett fram emot nåt är det en föga tröst.

Så istället för att bada i nyinköpt badsalt tills fingrarna förvandlades till russin, har vi fördrivit tiden men en massa annat. Städat ur en garderob (My gådd vad man borde göra det oftare!) socialiserat, ätit gott, socialiserat mera, planerat trädgård, drömt om den blivande altanen, förträngt arbetet kring att bygga den och utfodrat stans svanar och änder.

Viktor har börjat klappa händerna och vinka. Vad kommer härnäst undrar man ju. Uppfinnandes av världsfreden är nära! Under tiden nöjer han sig nog med att gunga. Det var premiär idag och han älskade det. Han såg ut som jag när jag åker flume ride på Liseberg… Fast glad.

Nu gör vi som katten och slappar slut söndagen!

/Julia

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s