Nej vi ska inte flytta…

Imorgon bitti, okristligt bitti, beger vi oss på familjens första skidresa.

H.E.R.R.E.G.U.D

Vi har packat fyra väskor, en ryggsäck, två pulkor, en barnvagn, tre kassar av variant störst med mat, dricka, vinförnödenheter, leksaker och mängder med värmeljus. Nu kan man ju tro att vi ska packa in detta i vår flyttbil but noooooo. Vi har intalat oss själva att vi glatt kommer att packa (aka trycka) in sakerna på ett väldigt strukturerat sätt i vår SUV samtidigt som vi sjunger valfritt stycke från Sound Of Musik. Nu kan man ju tro att en SUV är stor, rymlig och sväljer hur många väskor som helst men så är alltså inte fallet. I shit you not.

Hur som helst ska det bli härligt att komma bort några dagar och förhoppningsvis få uppleva en fyraåring hög på snö och skidåkning. Vi har anmält Ellen till skidskolan som hon tycker att fullständigt onödigt eftersom hon hävdar bestämt att hon redan kan åka. -jag har lärt mig det på datorn.
Ok. Vi har inte någon skidsimulator. Inte ens Wii. Ellen har lärt sig ett skidspel som går ut på att svänga med piltangenterna. Jag tror någon kommer att bli en smula överraskad när pjäxor och skidor kläms på.

Rapport kommer.

20120118-213837.jpg

/Fröken Fanta

Annonser

One thought on “Nej vi ska inte flytta…

  1. Hahaha! Söta Ellen! Vad roligt det hade varit att se det! Hoppas på fotouppdateringar skapligt fort:-). Lycka till med uppstoppningen av Suven! Hahaha, söta ni!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s