Välkommen vardag…

och så var vi här igen. När julen känns avlägsnare än någonsin och faktumet att det blivit ett nytt år mindre betydelsefullt än förra året. Oj, var deppigt det lät men egentligen är det så här det känns när vi börjar komma in i gängorna igen efter några veckors paus från vardagen och det känns så jäkla skönt!!!.
Ellen börjar dagis imorgon efter 4 veckors jullov. Vi har haft det jättemysigt men det finns gränser i hur rolig jag och Viktor kan vara att hänga med dag in och dag ut. Mina partytrick tog liksom slut den 18 december och sedan dess har vi haft en kamp mot att låta diverse elektroniska mojänger uppfostra barnet. Det har trots allt gått bra. Några mutor och play dates med grannar, kusiner och gamla vänner har varit räddningen. Det ska bli skönt för henne att få leka ordentligt på dagarna… och för mig att komma in i lite rutmönstrat liv igen. Tänk vad konstig man är. När man har vardag vill man bara att något ska hända. Något som bryter upp rutinlivet en smula. När man får det längtar man tillbaka till vardagen. Jag börjar bli gammal…

Idag har vi upplevt ett snöigt Göteborg. Det är verkligen magiskt med snö. Nu hoppas vi att det får ligga ett tag så att vi får traska ut med pulkorna. Trots att det bara kommit någon centimeter eller två blev Ellen till sig och gjorde snöänglar (som visade sig att bli grusängar men vad gör det…).

20120109-202651.jpg

Nu kurar vi i soffan med en kopp renande the (ja, jag går på sånt) en brasa och längtar lite efter morgondagens vardag.

20120109-202728.jpg

/Fröken Fanta

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s