Inget skrivet på ett tag…

Men det betyder ju inte att jag inte gjort något att skriva om, tvärtom! Den senaste veckan har varit full av grejer. Helgen tillbringades med att forcera julkänslor. Vi bakade pepparkakor och lussekatter (mest var det svärmor som jobbade men ändå) som spred en julig doft som fortfarande hänger kvar i hela huset som man tror det ska göra i vilken Madickenfilm som helst.
Vi var på Tjolöholms slott på den årliga och fantastiska julmarknaden och köpte på oss goda saker till julbordet, viltpaté, björnkorv och senap. E fick lämna sin önskelista till tomten. Han såg lite förbryllad ut när han efter att ha läst ”trumpet” och ”häst” kom till ”mikrovågsugn”. Vilken 4-åring vill inte ha det liksom? Till saken hör väl att vi är den enda familjen i Sverige (eller norra Europa) som inte äger en mikro.
Vi var tom på Lisebergs julmarknad där E vann 1,6 kg Anton Berg. Lådorna ligger just nu i skafferiet och viskar -eeeeaaaaat meeeee…. Men icke! Tellus har just nu 4,4kg mindre materia som sliter på ytan. Jajjemänsan!!

Ja, vi har gjort allt vi kan för att inbringa julkänslorna men har inte lyckats än. Imorgon börjar projekt ”pynta” och då vore det väl fan om jag inte ska smittas av lite jingle bells.

20111124-223710.jpg

20111124-223736.jpg

20111124-223747.jpg

/Fröken Fanta

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s