Att ta rätt beslut är så förlösande…

Jag har gjort pro- och con-listor i huvudet över konferensresan till Beirut och har kommit fram till rätt beslut – jag stannar hemma! Beirut kommer att stå kvar – om inte historien återupprepar sig vilket vi innerligt får hoppas att det inte gör.
Bara tanken av att lämna V under fem dagar fick ögonen att bli lite ledsna och det är ingen resa värd. Det blir en ny spa-resa framåt Jul här på västkusten och då är V välkommen att följa med. Tänk att vara 6 månader och gå på sitt första spa, inte illa va?!

Idag har vi inte gjort många knop, vädret är under all kritik och nej, det är inte bara att ta på sig regnstället och gå ut och vara som vanligt – dom från västkusten (eller dom som någonsin varit på denna sidan av Sverige en ruskdag) förstår varför. V har fått sina första sprutor idag, inte så poppis hos gossen, och har nog fått en reaktion av dem då han sovit heeeela dagen och då är det ok att nöta sofftyget….eller? Bara en brasa som saknades men jag lever på den vi hade i helgen då vi premiäreldade i vår spis!

20110920-222518.jpg

/Fröken Fanta

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s