Nytt år framför, gammalt år bakom!

Med varje nytt år som kommer lämnar vi ett gammalt bakom. Vad har du varit nöjd med 2010 och vad har du att se fram emot 2011? Dela med dig…

Det allmänna 2010 har präglats av stora som små händelser. I världen har Wikileaks varit det mest omtalade inom media, Internet, politik, skitsnack mm. En historia som är enormt fascinerande och som inte på lång vägar tagit slut även om det lugnat sig något de senaste veckorna. Historian om Julian Assange och hans crew på Wikileaks är bara början på förändringar i världen – förbered er alla och skriv för guds skull ingen skit om viktiga personer du inte vill ska komma ut i framtiden…

Göteborgs absolut största nyhet måste vara det omtalade hjulet som står vid operan. Det ser häftigt ut men är inte så spännande att åka runt i – jag blev bjuden men annars tycker jag att du kan spara 80 kronor till en schysst fika på nya Le Pain Francais på Vallgatan. Oslagbara mackor och bakelser men man får passa sig för barnvagnskriget runt lunchtid!

Mitt 2010 var väldigt upp och ner. Jag bytte jobb vilket blev ett ordentligt lyft på alla plan – gräset var så grönt på den andra sidan att där jag stod innan mindes mer om aska! Med nytt jobb kom en stor kostym som jag jobbat hårt för att fylla – det är mycket nytt att lära och många saker som jag gjort för första gången – tror jag fått två cm större omfång på huvudet…

Ellen har varit en fröjd att ha som dotter, blivit stor tjej med allt som hör till – förstånd, diskussioner, logisk tänkande, minnen och en massa bus. Hon har blivit varse om att hon ska bli storasyster men att det dröjer några årstider ännu.

Jag och Tias har tittat på hus, förlorat budgivningar, vunnit budgivningar, förlorat vunna budgivningar, tagit hand om oss i Prag och planerat hans Afrikaresa (ok, inte jag så mycket…).

2011 är just nu mest kantat av ett fortsatt högt tempo i plugg och jobb men också av bebis som väntas i Juni och förhoppningsvis flytt någon gång under året – det perfekta drömhuset måste väl finnas ledigt snart?

så kortfattat: ett händelserikt 2010 med ett ännu mer händelserikt 2011 med förhoppningar om att det blir lite mindre grus i kugghjulen som annars snurrar på fint.

Vi hörs!

FrökenFanta 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s