tid, inspiration och nåt att skriva om…

… har varit bristvaror de senaste månaderna, därav den dåligt uppdaterade bloggen.

nu har jag fått lite mer av alla tre ingredienser 🙂

September och oktober försvann i någon typ av jobbtöcken. Många långa dagar på kontoret framför datorn blev det – en årsförbrukning av Samarin och en överdos av snabb skräpmat. Nu har det lugnat sig något så jag har kunnat se fram emot en härlig Jul med allt vad det innebär – familj, god mat, pyssel, slappa, fixa och åka pulka.

Nu är det 5 dagar kvar till Jul – vi åker till Småland med resten av Öhman/ Kronberg/ Josefsson/ Benthsen-klanen. Det ska bli spännande att se hur det går med oss 12 under samma tak i tre dagar – eventuellt pratar vi inte med varandra fram till Påsk! Det ska hur som helst bli härligt att se alla igen – Ellen har ju sina idoler i sina kusiner så hon lär bli underhållen i alla dagar.

Det händer såklart mycket mellan jobb och Jul – vi har vunnit en budgivning på en hus men förlorat ändå för ägarna ångrade sig. It aint over till the fat lady sings så vi har eventuellt en andra chans på huset – håller tummarna.

Vi har haft ett stort kalas för Ellen som blivit tre hela år gammal (nä, jag vet inte vart tiden har tagit vägen) och haft en uppvisning på dagis av en massa tomtegubbar/ gummor, lucior, pepparkaksgubbar och hybrider – löjligt vad stolt man blir som förälder när Ellen står och sjunger (lite mer tonsäkert än alla andra barn såklart) och berättar för fröken vilken nästa sång ska vara.

Det händer andra grejjer med men jag måste spara nåt att skriva om tills nästa gång 🙂

Jag avslutar med några bilder och lovar att uppdatera lite oftare än vad jag gjort!

/Julia

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s