bortbjuden på hus…

Äntligen hittade vi ett hus med allt vi ville ha – vi bestämmer oss för att vara med i budgivningen men uppenbarligen var vi inte dom enda. Ganska snabbt insåg vi att det kommer att gå undan och mycket riktigt blev det så. En budgivare höjde med 200 000 på ett bräde!!!

Vilken strategi ska man ha, höja lite varje gång eller pytsa in för kung och fosterland för att skrämma bort andra intressenter?? Det måste ju finnas något optimalt sätt att bjuda på – hjälp!

M är på konferens så jag och E  har en mys-mamma-dotter-helg. Igår bar vi av och köpte fredagsgodis (ett nytt koncept myntat av E herself) och satt hemma och smaskade. Fröken P kom över så det blev gott rött vin, kantarellmacka till förrätt och färsk pasta pesto till huvudrätt. Till efterrätt blev det smutsig, full och oförskämd pirat som otroligt nog hållit måttet i 20 år (minst!!!) – En härlig fredag!

Förutom en lugn start på dagen med sen frulle, ska E få bada bort veckans dagissmuts, shoppa hårspännen så att E kan se världen för den ohyggligt långa luggen samt träffa Stenkullarna för lek och mat – känner mig som aktiva mamman  – kanske inte just när jag sitter i soffan och låter TV:n sköta uppfostran iofs men snart så…

Goare helg får man leta efter…

Over and out!

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s