Love is in the air…

jag blir alltid (eller åtminstone de fyra jag varit på) så mosig efter bröllop. Idag kan man verkligen inte skylla på spriten heller utan bara på löööööv. Var på M+As bröllop igår och det var härligt att se dom njuta av den stora dagen – all lycka och välgång med det 🙂 Festen var på Björholmens Marina på Tjörn, ett underbart ställe som vi passade på att bo över på (passar på när vi har barnvakt :-)) Imorse sken solen så vi passade på att ta frukosten på bryggan, vattnet var fullständigt spegelblankt och vinden var stilla – förmodligen årets sista utefrukost.

Annars har det varit väldigt hektiskt det senaste – vi är på husjakt (mer eller mindre seriös), både jag och M har haft mycket på jobbet och helgerna har varit full av födelsedagar och andra festligheter.

Angående husjakten började vi kika på renoveringsobjekt  men diskussioner kring vad man kan och inte kan göra med gamla hus har tröttat ut oss så nu struntar vi i 1900-tals hus moderniserar oss till 1940-talet. I veckan ska vi se på ett hus men sen tar vi en paus… kanske… det är ju trots allt otroligt spännande att se hur andra människor har det 🙂

Imorgon börjar jag plugga, trodde jag – jag blev lite chockad när jag såg att det började förra veckan och att nästa inlämning är redan nästa måndag. Raskt som attan smet jag in på centralbiblioteket och upptäcker att hälften av kurslitteraturen jag ska ha den här veckan är utlånat. SKIT!!! jag får nöja mig med att låna en äldre utgåva och hoppas på det bästa – vad ska man göra? Förutom att vara ute i bättre tid… story of my life.

Nu är det dags för Irene Huss!

Ses och hörs,

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s