Viva Italia!

För inte så länge sen kändes det väldigt avlägset med semester men den kom i fredags – lite för snabbt men det är väl aldrig ett bra tillfälle att lämna jobbet i fyra veckor.

Hur som helst har vi bara slappat och gjort minsta möjliga krävande. I fredags va det aw med tjejerna – sunkiga Till Salu och trevliga Lilla London blev det och en relativt sen hemgång men ack så trevligt! I lördags var både M och E krassliga så det fick bli en varm hemmadag och en slappekväll med grannarna och fotboll.

Vivi kom i Söndags och har blivit runt-bossad av E – som vanligt. Vi hade en härlig dag vid Delsjön (andra doppet i år för moi – rekord) och E låg mest i vattnet hela tiden när hon inte byggde sandslott med sin farmor – det är gött att ha barn när man har barnvakt 🙂  På kvällen åkte vi till Liseberg för att se lite lotta men tyvärr (?!?!) var det så mycket folk att vi struntade i det. Kvällens höjdpunkt var som vanligt att hänga i kaninernas hus där en o annan attackkram delades ut.

nu har Vivi åkt hem och vi ska sätta och planera för kommande resa till Italien – vi åker imorgon och har knappt planerat annat än rutten vi ska ta, välplanerat som vanligt i vår familj… jaja, det löser sig nog nog 🙂 Vi längtar i alla fall till poolen och att sitta ute på kvällarna med ett gott glas vin och god, färsk pasta… får se om dom kan slå vår hemmagjorda spaghetti!

abbiamo visto

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s