Välkommen till 2010!

Idag kunde vi läsa att Alliansen lanserade sin nya sajt inför valet i september. Lanseringen blev något av ett fiasko då det blev ett såpass stort tryck på sajten så att den krashade – otroligt amatörmässigt!

I en intervju med Moderaternas kommunikationschef Per Henriksson, frågar nitiske (i det här fallet underhållande) Resumés Daniel Nilsson hur detta kommer sig och vad Per tänker göra för att förhindra att det händer igen – ”Antar att vi får köpa mera support.” svarar Per. Någon som kan webb får hjälpa Per, det brister inte i mängden support även om den kan vara bra i stunder som denna…

Jaja, bortsett från denna dundertabbe  (och att sajten fortfarande ligger nere sedan över en timme) ser jag fram emot den nya sajten – hoppas att dom gör någon nytta med den och inte bara länkar till sina Twitterkonton eller Facebookkonton för att vara ”i tiden” när det gäller Sociala Medier. Jag skulle vilja ha diskussionsforum, tester kring vilket parti man bör rösta på beroende sin ståndpunkt i olika frågor (mer ploj än allvar), resultatinriktad info – det dom har lycktas med under mandatperioden mm.

Vad skulle du vilja ha på en partisida?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s